Personal Training

Personal training is sporten en bewegen onder individuele begeleiding van een ervaren trainer. Een personal trainer ondersteunt en adviseert u in het behalen van uw doelstelling. Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden de individuele doelstellingen bepaald. Persoonlijke coaching en aandacht staan centraal. Samen wordt er toegewerkt naar het behalen van de gestelde doelen.

Small Group training

Specifiek voor een Small Group training is dat er in een kleine vertrouwde groep van minimaal vier tot maximaal acht deelnemers wordt gewerkt aan het verbeteren van de algehele conditie. Trainen in een kleine groep is gezellig en motiveert. De trainingen worden afgestemd op de behoefte of specifieke wensen van de deelnemers.

Outdoor Boxing

Outdoor Boxing is een boks training die bestaat uit een warming-up en het oefenen van verschillende bokstechnieken met tussendoor oefeningen om de algehele conditie(coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid) te bevorderen. Outdoor Boxing is geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Bij Outdoor Boxing ligt de nadruk vooral op hard trainen i.c.m. plezier beleven; samen naar een doel toewerken onder begeleiding van een ervaren trainer.

Trainings tijden Outdoor Boxing

Maandag 18:15 uur Parkeerplaats zwembad de Heerenduinen,

Heerenduinweg 6,

1971 JE

IJmuiden

Training gaat soms niet door i.v.m andere verplichtigen. Wil je meedoen dan even mailen naar info@newsportchallenge.nl en vragen of training doorgaat.
Dinsdag 20:00 uur Grasveld  Ripperda kazerne,

Sint Jorisveld 135

2023 GE

Haarlem

Zondag 09:00 uur  Grasveld  Ripperda kazerne

Sint Jorisveld 135

2023 GE

Haarlem