foto-2Samen bereik je altijd meer dan alleen. Dan geldt niet alleen voor sporten, maar ook voor bedrijven die elkaar een goede toekomst gunnen. New Sport Challenge heeft met meerdere bedrijven een actieve samenwerking.

Op deze manier is de ontwikkeling van New Sport Challenge op meerdere vlakken gewaarborgd, hetgeen u alleen maar een vertrouwd gevoel kan geven.

GYM Haarlem.

GYM Haarlem is één van de bekendste en meest gerenommeerde (Kick)boksscholen in Haarlem en wijde omgeving. Dagelijks worden hier trainingen gegeven aan sporters van allerlei pluimage. Enthousiaste trainers verzorgen zowel groeps- als personal trainingen, die bekend staan om de afwisseling, het doorbijten en het hebben van plezier. Eigenaar(Hannes Schneider) New Sport Challenge is nauw verbonden aan GYM Haarlem en geeft hier ook met heel veel plezier boksles aan zowel wedstrijdboksers en recreanten

www.gymhaarlem.nl

Lunchbreek Zandvoort.

Lunchbreek is een gezellige lunchroom waar kwaliteit en gastvrijheid de norm is. Bijna alle producten worden door de Lunchbreek zelf bereid en hierdoor staat de kwaliteit van het eten op een hoog niveau. New Sport Challenge maakt graag gebruik van de diensten van Lunchbreek.

Lunchbreek…..een aanrader als je in Zandvoort lekker wilt eten!

www.lunchbreek.nl

Lunch en Co Haarlem.

Lunch en Co is een lunchroom waar je je snel thuis voelt. Door de persoonlijke aandacht en de kwaliteit van het eten is het er prettig vertoeven. New Sport Challenge maakt graag gebruik van de diensten van Lunch en Co.

Wil je lekker eten in Haarlem!! Lunch en Co is The place to be.

www.lunchenco.nl

Vermaire Adviesgroep

Vermaire Adviesgroep voorziet naast allerhande marketingactiviteiten voor bedrijven binnen het MKB, tevens in advies op commercieel en organisatorisch vlak.

New Sport Challenge maakt gebruik van de kennis en mogelijkheden van Vermaire Adviesgroep. Zo is bedrijfsnaam en  logo en bijbehorende huisstijl(inclusief teksten) afkomstig van Vermaire Adviesgroep.

Creatief omgaan met de mogelijkheden om zo succes te bewerkstelligen…..dat is waar Vermaire Adviesgroep voor staat.

www.vermaireadviesgroep.nl

Kies voor je zorg.

Iedereen in Nederland heeft recht op zorg. Over het algemeen is het mogelijk dat u zelf kunt bepalen van wie u deze zorg wilt afnemen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u naar een

specifieke kliniek wilt gaan omdat daar de behandeling wordt uitgevoerd waarnaar u op zoek bent.

OpKiesvoorjezorg.nl is het mogelijk om alle zorginstellingen in de zorgcategorieën Esthetische en Medische klinieken, Ziekenhuizen, Fysiotherapie, Thuiszorg en Ouderenzorg te bekijken en met elkaar te vergelijken. Op deze manier kunt u zich goed oriënteren en kiezen voor de zorgaanbieder die het beste bij u past.

www.kiesvoorjezorg.nl

Vet Gelukkig Conflict Oplossing

Heb je een ruzie of loopt de communicatie met je (ex-)partner of (schoon) familie moeizaam? Wil je dit anders dan help Vet gelukkog je van dit conflict af, zonder dat je de ander hiervoor nodig hebt. Op een profesionele manier wordt het probleem/conflict inzichtelijk gemaakt en gezamelijk naar een duurzame oplossing gezocht.

www.vetgelukkig.nl.nl